At miste sine ting og ejendele – tips til hvordan det kan undgås

Udover hvor uheldigt og ubehageligt det er at få sine ting stjålet, er det i det hele taget irriterende at miste sine ejendele. Eftersom vi har været inde over uheldet at få personlige ejendele og værdier stjålet ved indbrud og hvordan man bedst muligt kan undgå det, vil vi bruge denne del af siden på at give tips til hvordan man undgår at miste sine ting ved egen fejl.

 

En glemt eller tabt nøgle kan gøre det så nemt for en indbrudstyv at bryde ind i din bolig. Nøgler er nogle af de ting vi mister eller taber oftest. Hvem har ikke prøvet at bruge lang tid på at lede efter sine nøgler eller pung derhjemme? Eller typisk ikke kunne finde det man skal bruge lige før man skal ud af døren! Flere har også oplevet at få taget en kollegas eller vens nøgler med hjem i stedet for sine egne ved en fejl.

 

 

Men hvordan kan det bedst muligt undgås at miste ejendele som nøgler, punge, betalingskort og andre småting?

 

 

  • Find et lille fad eller tallerken som du altid lægger dine ting på når du kommer hjem.

 

 

Dette kan faktisk hjælpe en hel del, da man hurtigt vil vende sig til at ens små, nødvendige hverdagsting får en fast plads i hjemmet. Man kan sågar vælge en fin lille tallerken, som kan stå fremme, blive en del af indretningen og minde dig om, at nøglerne eller solbrillerne skal lægges der hver gang du kommer ind af døren.

 

 

  • Brug navnelapper der kan klistres på dine ejendele

 

 

Dette er faktisk et rigtig godt tip til aldrig at miste ejendele igen. Du kan enten klistre en navnelabel på dine nøgler, på diverse plastik madpakker eller skåle som du eventuelt tager med til familiesammenkomster eller venindehygge aftener og aldrig får med hjem igen. Måske er det din paraply du altid glemmer hos andre – den kan du også klistre en navnelabel på. Det er så nemt og praktisk og navnelapper kan sagtens være små og diskrete.

 

Navnelapper kan ikke kun være praktiske til dine ting, men kan også være en rigtig god idé at mærke dine børns ejendele med. De fleste forældre til små børn der går i institution har oplevet at deres barn har mistet deres yndlings bamse, kommet hjem med noget forkert legetøj som slet ikke tilhører dem eller måske endda haft den forkerte hue på. Navnelapper kan enten være nogle helt almindelige klistermærker men dit barns navn på eller kan gøres meget personlige, hvis du vælger at designe dem selv. Du kan vælge mellem billeder du selv kan uploade, flere forskellige farver og motiver, samt forskellige skrifttyper på Labelking.dk . På Labelking.dk er det super nemt at designe og bestille dine navnelapper på og der er endda hurtig levering.